Hanzeheerd de Bongerd zoekt vrijwilligers die hen ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u wat betekenen voor onze bewoners en bent u minimaal 2x per maand beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar u!  Onderstaand vind u allerlei activiteiten waar we vrijwilligers voor zoeken:

Chauffeur Dagverzorging

U haalt bewoners vanuit de thuissituatie op met de auto en brengt hen naar de Dagverzorging in de Bongerd na het dagprogramma brengt u ze weer naar huis, u ontvangt een vergoeding voor de onkosten.

Dag en tijd: Vrijdag 8.30-9.30 en van 15.30-16.30 uur


Gastvrouw/gastheer op de Groepsverzorging

Vind u het leuk om te helpen met de maaltijden, koffiemomenten en aandacht te geven aan de bewoners d.m.v. een praatje of een spelletje? Dan is de Groepsverzorging iets voor u, wij hebben verschillende groepen en er is vast een groep waarbij u zich graag wilt aansluiten.

Dag en tijd: Verschillende dagen en tijden bespreekbaar


Gastheer/gastvrouw in het restaurant.

Vindt u het leuk om te helpen in ons restaurant tijdens de warme maaltijd of de broodmaaltijd. U helpt een medewerker van de keuken bij het dekken van de tafels, het opnemen van de maaltijden en het uitserveren. Ondertussen ontmoet u onze bewoners en gasten.

Dag en tijd: Vrijdag, zaterdag en zondag van 10.30 tot 13:30 uur. Maandag, vrijdag, zaterdag en zondag van 16.30 tot 18.00 uur


Vrijwilliger Broodwagen:

U gaat samen met en medewerker met de broodwagen door het huis om onze bewoners te voorzien van brood, beleg en zuivel. Ondertussen ziet en spreekt u veel bewoners.

Dag en tijd: zaterdag 9.00-11.30 uur


Vrijwilligers Huiskamerproject:

Hier bieden we de bewoners de gelegenheid om even de avond te doorbreken en samen koffie te drinken of een spelletje te doen. U schenkt veelal samen met een andere vrijwilliger koffie en u hebt gelegenheid om de bewoners aandacht te geven d.m.v. een praatje of een spelletje.

Dag en tijd: Woensdag om de week van 19.00-20.30 uur


Vrijwilliger Handwerkgroep

Een aantal bewoners vinden het leuk om met elkaar te handwerken, breien, haken, borduren, enz. Er zijn veel mogelijkheden, het niveau ligt niet hoog maar het is wel fijn als u enige ervaring heeft met afgevallen steken en advies.

Dag en tijd: Woensdag 14.30-16.00 uur


Vrijwilliger Avondreceptie

U bemand de receptie en bent het aanspreekpunt voor bezoekers en gasten die binnen komen en vragen hebben. U ontvangt een warme maaltijd van Hanzeheerd.

Dag en tijd: Dagen in overleg, de tijden zijn van 17.30-21.00 uur


Vrijwilliger Duofiets

Zou u het leuk vinden om samen met een bewoner te gaan fietsen met de duo fiets? Een duo fiets is een soort tandem, je zit alleen niet achter elkaar, maar gezellig naast elkaar. Hattem is een prachtige omgeving om te fietsen, de duo fiets heeft elektrische ondersteuning en is dus niet zwaar om mee te fietsen. Van tevoren kunt u de bewoners leren kennen en krijgt u instructie hoe de fiets werkt. Enthousiast? Laat het ons weten!

Dagen en tijden in overleg, maar bij voorkeur minimaal 1x per 2 weken een ochtend of middag.


Vrijwilliger Mannenochtend en Spelletjesmiddag

Zou u het leuk vinden om samen met een aantal bewoners te kaarten of spelletjes te doen onder het genot van een kopje koffie? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze nog op te starten speciale mannenochtend en spelletjesmiddag. Iets voor u?, laat het ons weten!

Dagen en tijden: Dinsdag 10.30-12.00 uur en vrijdag  15.00-16.30 uur


Vrijwilligers gezocht voor Rollen door Hattem en Marktbezoek

Vindt u het leuk om samen met een bewoner in de rolstoel door Hattem te wandelen en een bezoek te brengen aan de markt of een winkel. Dan is dit uw kans!

Dag en tijd: Woensdag 15.00-16.30 uur

 

Heeft u interesse in een van deze vacatures neem dan contact op met Stichting Welzijn Hattem: 038 – 44 32 881 of via info@swhattem.nl