Logo Repair Café Hattem

Reparateurs gezocht voor het Repair Café

Wat ga je doen?
In het Repair Café van Stichting Welzijn Hattem wordt door deskundige vrijwilligers gekeken of een kapot apparaat/product nog gemaakt kan worden en zo ja, dan voeren zij deze reparatie samen met de bezoeker uit. Verlengen van de levensduur van een product is een manier om de afvalberg te verminderen en zo dragen we ook een steentje bij aan duurzaamheid. De bezoeker kan terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld elektrische apparaten, speelgoed e.d.

Wanneer kunnen we jouw inzet gebruiken?
Het Repair Café is elke 1e maandagmiddag van de maand van 13.30 – 15.30 uur in MFC De Marke, aan de Daendelsweg 2 in Hattem.

Wie zoeken wij?
Bent u handig en vindt u het leuk om kleine reparaties uit te voeren samen met andere enthousiaste vrijwilligers, dan maken we graag kennis met u.

Wat bieden wij jou?
Bij het Repair Café werkt u samen met collega vrijwilligers. Stichting Welzijn Hattem organiseert jaarlijks een samenzijn met etentje voor u en uw collega vrijwilligers.

Wil je dit vrijwilligerswerk doen of er meer over weten?
Lijkt het u leuk om dit vrijwilligerswerk te doen of heeft u er nog vragen over? Belt u dan naar Stichting Welzijn Hattem 038 – 44 32 881 of mail naar info@swhattem.nl.

terug naar alle vacatures