webbanner-rtvhattem

Websitebeheer, iets voor jou?

RTV Hattem is al 26 jaar lang de lokale omroep van de gemeente hattem. We zijn actief op radio en tv, via de ether en de kabel, via de website en sociale mediakanalen.

RTV Hattem is een vrijwilligersorganisatie met ca. 70 medewerkers. Velen van hen zijn al jaren actief.
Via onze website bieden allerlei organisaties persberichten aan. Dat vraagt om verwerking en plaatsing op onze website. Om die reden zijn wij op zoek naar één en bij voorkeur meer enthousiaste vrijwilligers voor het redactionele beheer van de website. Daarom zijn we op zoek naar jou!

De werkzaamheden zijn niet moeilijk, maar het vraagt wel een vorm van vaardigheid. Die kunnen wij jou snel leren. Niet onbelangrijk: de werkzaamheden kunnen vanuit huis plaatsvinden.

Ben jij inwoner van hattem en/of voel jij je verbonden met hattem, ongeacht of je er geboren of getogen bent of sinds kort woonachtig én wil jij een deel van onze nieuwsvoorziening voor je rekening nemen? Neem dan contact met ons op. Er ligt een mooie uitdaging en het is een prachtige manier om onze mooie gemeente beter te leren kennen.

Interesse? Stuur een mail naar redactie@rtvhattem.nl of neem contact op met Wim van der Ziel (038 444 6161), Sandra Oosterveen (038 444 0660) of Henk Leskens (038 444 5195). Wij kunnen je zeker verder helpen!