Start koffiegroep Het goede gesprek

De begeleiding is in handen van Ria Pool Meeuwsen van La Scuola. Ze begeleidt al jaren groepen en individuen op levensvragen en ingrijpende ervaringen. Ze doet dat met een zekere lichtheid. Betrokken en doortastend als ze is leidt ze de gesprekken in goede banen waardoor het geen meningenfabriek wordt, maar een koffie-ochtend waar naar elkaar geluisterd wordt.

Ria: “Lijkt het u fijn om in een kleine groep open en nieuwsgierig met elkaar te praten over wat u belangrijk vindt in het leven? Over wat u zinvol vindt en van waarde? Wilt u graag horen hoe anderen daarover denken en u door hun verhalen laten inspireren? Verlangt u naar een diepgaand gesprek waarin je met elkaar iets onderzoekt in plaats van bediscussieert? Wilt u de kracht ontdekken van vragenstellen (in plaats van meningen-geven)? Welkom bij de koffiegroep Het goede gesprek. We onderzoeken samen onderwerpen die gaan over leven en samenleven.”

Data: woensdag 15, 22 en 29 november, 6, 13 en 20 december (u kunt elk moment instappen)
Inloop is vanaf 10.15 uur, start gesprek 10.30-11.30 uur.

Waar: De Marke (Salon),  Daendelsweg 2

U hoeft zich niet aan te melden voor deze gratis koffie-ochtenden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bernadette Verbiesen van Stichting Welzijn Hattem, tel. 038 – 443 28 81 of Ria Pool Meeuwsen van La Scuola, tel. 06 52 373 378. Of bezoek de website: www.lascuola.nl