NIEUWSTE BERICHTEN

Naar alle berichten
Advertentie SPOOR_MEI24-Gemeente-Hattem

SPOOR Hattem biedt herkenbare, preventieve, laagdrempelige ondersteuning aan de voorkant om zwaardere zorg zo veel mogelijk te voorkomen vanuit het principe ‘welzijn voorkomt zorg’. SPOOR is een doorontwikkeling van de samenwerking binnen de brede basisvoorziening.

De naam Spoor is niet voor niets gekozen. “Spoor staat voor Signaleren, Preventie, Oriëntatie/voorlichting, Ontmoeting en Relatie. Iedereen mag op de trein stappen om op zoek te gaan naar het juiste spoor. Een leuk detail is dat de spoorlijn die vroeger door Hattem liep, voerde langs De Marke waar SWH zetelt en langs het kantoor van Zoethout, waar het voormalige station was gevestigd.

SPOOR Hattem is een initiatief van de gemeente Hattem, Zoethout en SWH waarbij wordt samengewerkt met Vérian, Vereen, IJsselheem, het Baken en InteraktContour.

Wilt u ook graag uw aanbod aan activiteiten in het spoorboekje hebben staan, geef dit dan door aan de initiatiefnemers. Dit kan via info@swhattem.nl onder de vermelding ‘activiteiten SPOOR’.