Jongerenwerk

Stichting welzijn: zeker ook voor jongeren!

Welkom bij het Jongerenwerk in Hattem, waar we met enthousiasme en toewijding streven naar de groei en bloei van jongeren in de leeftijdscategorie van 10 tot 23 jaar. Onze missie is het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin jongeren hun talenten kunnen ontdekken, ontwikkelen en ontplooien. Dit is wat wij voor de jongeren in Hattem willen betekenen:

Persoonlijke ontwikkeling
Wij geloven dat elke jongere unieke talenten en potentie heeft. Ons jongerenwerk is gericht op het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het versterken van zelfvertrouwen.

Sociale samenhang
Wij streven ernaar een verbindende factor te zijn en in het faciliteren van ontmoetingen tussen jongeren. Door de focus hierop te leggen willen we bijdragen aan een gemeenschap waarin jongeren elkaar ondersteunen, inspireren en empoweren.

Ondersteuning en advies
We begrijpen dat tiener- en jongvolwassen-jaren uitdagend kunnen zijn. Ons team van jongerenwerkers staat klaar om ondersteuning en advies te bieden op verschillende gebieden, zoals onderwijs, persoonlijke relaties, zelfontdekking en meer. We zijn er om te luisteren, te begeleiden en praktische hulp te bieden.

Recreatie en plezier
Naast serieuze zaken vinden we het belangrijk dat jongeren ook gewoon kunnen genieten van hun vrije tijd. Wij bieden hiervoor onze ontmoetingsplek Jongerencentrum The Hangout aan. Hier worden verschillende programma’s, activiteiten en open inloop aangeboden. Verder bieden we in vakanties diverse activiteiten aan zoals zaalvoetbaltoernooien.

Naast groepsactiviteiten verzorgt het jongerenwerk ook voorlichtingen, advies en persoonlijke begeleiding. Het jongerenwerk is ook te vinden op straat (zie Ambulant jongerenwerk). We werken nauw samen met verschillende partners, zoals de buurtsportcoaches en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

In essentie willen wij als jongerenwerk in Hattem een positieve impact hebben op het leven van jongeren. Samen bouwen we aan een toekomst vol mogelijkheden voor de jongeren van Hattem.

Jongerenwerkers

Ons team bestaat uit toegewijde jongerenwerkers die gedreven zijn om een ondersteunende en inspirerende rol te vervullen in de levens van de jongeren in Hattem.

Byco Hoff
bycohoff@swhattem.nl
Tel./Whatsapp: 06-20361217

T’haléyah Tucker
thaleyahtucker@swhattem.nl
Tel./Whatsapp: 06-45563830

Openingstijden The Hangout 

Het jongerencentrum is op maandag, woensdag en vrijdag geopend.

  • Maandag 19:00-22:00 uur: Inloopavond voor jongeren van 13 t/m 23 jaar.
  • Woensdag 15:00-17:00 uur: Meidenmiddag.
    Deze middag is alleen bedoeld voor meiden van 10 t/m 15 jaar oud.
  • Woensdag 19:00-22:00 uur: Inloopavond voor de jongeren van 13 t/m 23 jaar.
  • Vrijdag van 15:00-17: Tienermiddag voor jongeren van 10 t/m 14 jaar.
  • Vrijdag even weken: zaalvoetbal @gymzaal Spoorstraat voor jongeren van 13 t/m 23 jaar.

Incidenteel kunnen de openingstijden wijzingen. Dit zal kenbaar gemaakt worden via Social Media en de WhatsApp groep van The Hangout.