Actueel 2018-12-11T17:29:04+00:00

High tea voor mantelzorgers

High tea voor mantelzorgers op 29 november 2018.

Voor een impressie van deze middag klik hier.

Dag van de vrijwilliger

Het Vrijwilligersplatform organiseert samen met de gemeente Hattem op vrijdag 7 december a.s. de ‘Dag van de vrijwilliger’.
Alle vrijwilligers uit Hattem zijn van harte welkom!

Klik hier voor de uitnodiging. 

Dag van de mantelzorg

Zaterdag 10 november was weer de jaarlijkse dag van de mantelzorg. Op diverse plekken in Nederland worden rond die dag mantelzorgers in het zonnetje gezet.
Veel mantelzorgers doen hun werk in stilte en met liefde. En zijn op die manier van onschatbare waarde voor hun naasten.
Om hen te laten zien en voelen hoe we dit waarderen hebben we speciaal een kaart laten ontwerpen. Deze is persoonlijk bij de mantelzorgers die geregistreerd staan thuisbezorgd.
Voor meer informatie kunt u hier klikken om verder te lezen.

Dag van de Dialoog: 8 november.

Het thema voor de Dag van de Dialoog 2018 is: ‘Elkaar zien’: Klik hier om verder te lezen. 

https://rtvhattem.nl/18/10/2018/ga-in-dialoog-met-hattemers/

SWH en RTV Hattem sluiten samenwerkingsovereenkomst

Klik hier om verder te lezen.

Afscheid

Op 27 juli 2018, hebben we als directie en bestuur Stichting Welzijn Hattem warm afscheid genomen van ons geliefd bestuurslid en penningmeester, Dik Slijkhuis.
“Dank, Dik, voor je waardevolle inzichten, je alom gewaardeerde kennis en betrokkenheid. Maar ook laat je prachtige bouwstenen achter voor ons als nieuw bestuur”.

7 juli 2018: Fundag voor jonge mantelzorgers

Veldhuis Advies uit Heerde organiseerde i.s.m. de Steunpunten Mantelzorg uit Heerde, Epe en Hattem weer een fundag voor jonge mantelzorgers.
We gingen met een grote bus van Hattem, via Heerde en Epe naar FLEVONICE. Klimmen, karten, trampolines en natuurlijk de modderrace. We hebben genoten!

Geheugentraining om dementie te voorkomen of te vertragen

In een maatschappij waar mensen steeds ouder worden is dementie een groeiend probleem.
Klik hier om het hele artikel te lezen.

Inloop ‘Brede basisvoorziening’

De brede inloop is een plek waar de inwoners van Hattem terecht kunnen met hun vragen op het gebied van welzijn en zorg.
Er is een brede inloop van 9.00 tot 12.00 uur op maandag en woensdag bij SWH in De Marke en op dinsdag in het IJsbaangebouwtje.

Op KO€RS 

Voor hulp en advies bij formulieren en financiën is er elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur een spreekuur bij SWH in De Marke.

Repair Café

Dag en tijdstip: maandag 13.30 tot 15.30 uur
17 december