Actueel 2018-08-07T10:52:40+00:00

Mantelzorgcompliment 2018 aanvragen

De gemeente Hattem waardeert de zorg die u als mantelzorger verleent en wil dit uitdrukken in de vorm van een financiële waardering van € 100,-.
Het aanvraagformulier kunt u downloaden via de website van de gemeente www.hattem.nl , ophalen bij het stadhuis of bij het Steunpunt in De Marke, Daendelsweg 2. Lukt dit niet, dan kan het eventueel ook via de post toegestuurd worden.
Aanvragen kan tot 1 september 2018.

Afscheid

Op 27 juli 2018, hebben we als directie en bestuur Stichting Welzijn Hattem warm afscheid genomen van ons geliefd bestuurslid en penningmeester, Dik Slijkhuis.
“Dank, Dik, voor je waardevolle inzichten, je alom gewaardeerde kennis en betrokkenheid. Maar ook laat je prachtige bouwstenen achter voor ons als nieuw bestuur”.

Piratendorp

In de laatste week van de schoolvakantie(noord) is er weer Bouwdorp voor kinderen uit Hattem tussen 6 en 12 jaaar.
Lekker timmeren, zagen, schilderen, muziek maken en nog veel meer.
Klik hier om verder te lezen.

7 juli 2018: Fundag voor jonge mantelzorgers

Veldhuis Advies uit Heerde organiseerde i.s.m. de Steunpunten Mantelzorg uit Heerde, Epe en Hattem weer een fundag voor jonge mantelzorgers.
We gingen met een grote bus van Hattem, via Heerde en Epe naar FLEVONICE. Klimmen, karten, trampolines en natuurlijk de modderrace. We hebben genoten!

Geheugentraining om dementie te voorkomen of te vertragen

In een maatschappij waar mensen steeds ouder worden is dementie een groeiend probleem.
Klik hier om het hele artikel te lezen.

Inloop ‘Brede basisvoorziening’

De brede inloop is een plek waar de inwoners van Hattem terecht kunnen met hun vragen op het gebied van welzijn en zorg.
Er is een brede inloop van 9.00 tot 12.00 uur op maandag en woensdag bij SWH in De Marke en op dinsdag in het IJsbaangebouwtje.

Op KO€RS 

Voor hulp en advies bij formulieren en financiën is er elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur een spreekuur bij SWH in De Marke.

Repair Café

Dag en tijdstip: maandag 13.30 tot 15.30 uur
24 september
29 oktober
26 november
17 december