Doe mee aan het maatjesproject en breng warmte in het leven van een ander

Om meer met elkaar in contact te komen in deze coronatijd zijn we een maatjesproject gestart. Door dit project komen mensen die elkaar niet kennen met elkaar in contact.

Het gaat hier om vrijwilligers, maatjes, die omkijken naar mensen die behoefte hebben aan sociaal contact. Als maatje laat je minimaal één keer per week iets van je horen aan de persoon van wie je het maatje bent. Het gaat niet om materiële zaken, maar om kleine attenties, een bezoek of telefoontje. De persoon die om een maatje heeft gevraagd, heeft op deze manier weer regelmatig contact met een ander. In overleg kan op 1,5 meter afstand een bezoek worden gebracht. Zelfs online of per telefoon zijn er mogelijkheden om in contact te blijven.

Aanmelden

Wil je iets betekenen voor een ander en zo wat warmte brengen? Laat je koppelen als maatje aan een mede-Hattemer om die persoon een hart onder de riem te steken. Het contact tussen de maatjes is van grote meerwaarde juist in deze tijd. Vind jij het fijn om iets te beteken voor een mede-Hattemer? Dan ontvangen we graag de contactgegevens.

Voel jij je eenzaam en heb je behoefte aan iemand die af en toe vraagt hoe het met je gaat? Laat ons dit weten.

Voor meer informatie of aanmelden: info@swhattem.nl  of bel 038 – 44 32 881