He, ga je mee?

We mogen weer! Dit jaar organiseert Veldhuis Advies opnieuw de superleuke en gezellige FUNdag! Op deze dag gaat alle aandacht naar jou en andere jonge mantelzorgers uit de regio.

Jonge mantelzorger ben je als iemand in jouw gezin ziek is, waardoor je zorgen en taken hebt die leeftijdsgenootjes misschien niet hebben.

Wanneer?

Zaterdag 18 september 2021 van ongeveer 13.30 uur tot 19.30 uur.

Wat gaan we doen?

Zoals bij de eerdere FUNdagen gaan we weer lekker actief doen! Vorig jaar hadden we dit toffe plan al, maar kon het vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. We gaan waterskiën bij Burnside Cablepark in Emst. Maar we gaan niet alleen sporten, je kunt ook een hele gave creatieve activiteit doen. Graffiti spuiten! We sluiten de dag af met een heerlijke barbecue.

Ouders mogen niet mee, wel gaan er (beroeps)begeleiders mee. Die ken je vast van het jongerenwerk. Voor het waterskiën moet je wel een zwemdiploma hebben. En het is misschien ook handig om een handdoek en een setje droge kleren mee te nemen. Wij zorgen voor het vervoer en het eten en drinken. De dag kost je helemaal niets!

Wil je ook mee?

Meld je dan zo snel mogelijk aan via www.veldhuisadvies.nl/fundag Op deze website vind je ook meer informatie. Aanmelden kan tot 30 augustus.