Op donderdagavond 17 februari van 20.00 uur tot 21.30 uur kunt u als mantelzorger deelnemen aan de Webinar voor ouders met zorgintensieve kinderen.

Als ouder(s) van een kind dat veel zorg nodig heeft, kan het lastig zijn om voor jezelf te zorgen. Er komt veel op jouw bordje: de zorg voor (en zorgen om) uw kind, inkomen, opvoeding, huishouden, regelzaken en eventuele zorg voor de andere kinderen in het gezin.
In dit webinar kijkt u naar hoe u als ouder voor uzelf kunt zorgen als u de zorg hebt voor een kind die intensieve(re) zorg nodig heeft.

Het webinar wordt verzorgd door Marianne Versaevel. Zij is (kinder)coach bij Prikkelpracht. Prikkelpracht biedt onder andere begeleiding bij zelfzorg aan ouders en broertjes/zusjes van zieke kinderen.
Vragen die tijdens het webinar aan bod komen: hoe kan ik voor mezelf zorgen? Hoe zie ik mijn andere kind(eren) naast mijn zieke kind? Hoe ga ik om met schuldgevoelens? Het zal een interactief webinar worden met (ervarings-) oefeningen en concrete handvatten.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Monique Scholten van het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Hattem via moniquescholten@swhattem.nl of 06 83 90 59 95.