Hattemse jeugd in beweging

Het jongerenwerk in Hattem (Stichting Welzijn Hattem) gaat een nieuwe fase in met het gloednieuwe programma dat na de kerstvakantie start. De jongerenwerkers Byco, T’haléyah en Beau hebben dit ontwikkeld om meer jongeren in Hattem te bereiken en hen een plek te bieden waar ze zich op hun gemak voelen, plezier hebben en zichzelf kunnen zijn.

Tot voor kort organiseerden we op maandag-, woensdag- en vrijdagavond inloopavonden voor jongeren tussen 13 en 23 jaar oud. Echter, met het oog op een meer doelgerichte aanpak en om aan te sluiten bij de diverse behoeften van de jeugd, introduceren we enkele wijzigingen.

Vanaf nu zal elke maandagavond gewijd zijn aan de jongeren van 10-15 jaar oud tijdens de tieneravond van 19.00 tot 21.00 uur. Op deze avonden kunnen jongeren genieten van geplande activiteiten en vrije inloop. Op elke derde maandag van de maand staat sportzaal de Hunze voor ons paraat, waar de jongeren kunnen deelnemen aan verschillende sporten en spelletjes.

De woensdagmiddagen staan in het teken van de meidenmiddag, exclusief voor meiden van 10-15 jaar oud, van 15.00 tot 17.00 uur. Creativiteit, koken, spelletjes en gezellig kletsen zullen allemaal deel uitmaken van deze speciale middagen. Voor de oudere jeugd (13+) is er op woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur de traditionele inloopavond.

Op vrijdagavond kunnen jongeren van 13 jaar en ouder van 19.30 tot 22.30 uur aansluiten bij de inloopavond om de week goed af te sluiten. De sportievelingen kunnen om de week deelnemen aan de zaalvoetbal in sportzaal de Spoorstraat van 19.00 tot 20.30 uur.

Het programma belooft niet alleen vermaak, maar ook een kans voor jongeren om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, vriendschappen te sluiten en een positieve invloed uit te oefenen in de Hattemse gemeenschap.
Wees welkom en ontdek wat het vernieuwde jongerenwerkprogramma voor jou in petto heeft. Samen maken we Hattem tot een bruisende plek voor jongeren!

Check linktr.ee/jongerenwerk_hattem voor meer informatie over het jongerenwerk, programma’s, socials en meer!