Hippisch Hattem zoekt hulp bij paardencross

Wat ga je doen?
Op zaterdag 19 oktober mag Hippisch Hattem de Nationale Kampioenschappen Samengesteld organiseren. De paardencross door landgoed Molecaten. Een groep mannen EN vrouwen, van begin 20 tot ver in de 70, komen regelmatig in wisselende groepen bij elkaar om voorbereidingen te treffen voor dit prachtige evenement. In de appgroep wordt plaats en tijd gemeld, plus de werkzaamheden die gepland staan. Harkers, snoeiers, hindernisbouwers, maar ook koffieschenkers zijn welkom! Wie zin en tijd heeft, meldt zich en heeft regelmatig een paar gezellige uurtjes in het bos.

Wanneer kunnen we jouw inzet gebruiken?
Langzamerhand wordt er al een begin gemaakt met de werkzaamheden. Dat loopt door tot en met 19 oktober. En daarna hebben we veel op te ruimen. Er wordt op verschillende dagen gewerkt. Als het eerder donker wordt, pakken we ook de zaterdagen. Je kunt flexibel meedoen, dus op de dagen en tijden dat het je past.

Wie zoeken wij?
Gezelligheid meebrengen vinden we het belangrijkst!
Wat je niet kunt, valt te leren. En er is voor iedereen wel wat passends te doen.
Natuurlijk zijn er ook dingen waar wij heeeeel erg blij van worden: de beschikking hebben over een tractor of een shovel, handig zijn met een kettingzaag of twee rechterhanden hebben. Maar er zijn ook veel simpele, kleine klussen die voor iedereen haalbaar zijn.

Wat bieden wij jou?
Lekker buiten bezig zijn in een leuke gevarieerde groep mensen is op zich zelf natuurlijk al heel leuk. Daarnaast is onze crossbouwgroep altijd van harte welkom bij alle activiteiten van Hippisch Hattem. Als er op zaterdag gebouwd wordt, zorgen we altijd voor een lekkere snack. Na afloop van de cross is er voor alle vrijwilligers een super gezellig stamppotbuffet.

Wil je dit vrijwilligerswerk doen of er meer over weten?
Neem dan contact op met Jacquette Meijerink 06-52368628 of j.m.meijerink@live.nl

terug naar alle vacatures