Stichting Welzijn: zeker ook voor jongeren!

Het jongerencentrum biedt jongeren van 12 tot en met 23 jaar een eigen plek.

Jongeren zijn geheel vrijblijvend welkom voor een gezellige avond samen met de jongeren-opbouwwerkers Byco en/of Mirjam. Er wordt veelal gepoold, gedart, gegamed en gekletst aan de alcoholvrije bar. Daarnaast zijn er nog diverse andere activiteiten die worden georganiseerd in samenwerking met de jongeren. Denk hierbij aan een zaal- of straatvoetbaltoernooi, paintballen of een high tea voor ouderen. Dus heb jij een leuk idee voor een activiteit om te organiseren? Kom eens langs en dan helpen we je graag!

Ook zijn er preventieve activiteiten zoals een bezoek aan de jeugdgevangenis of een verslavingskliniek. Deze grotere activiteiten vinden plaats in de schoolvakanties.

Naast groepsactiviteiten verzorgt het jeugd- en jongerenwerk ook voorlichtingen, advies en persoonlijke begeleiding. En is het jongerenwerk te vinden op straat, daar waar de jeugd zich bevindt. Ook werkt het jeugd- en jongerenwerk nauw samen met verschillende partners zoals de buurtsportcoaches en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Kom eens een kijkje nemen!

Het jongerencentrum is geopend op maandag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur en op vrijdagavond van 19:30 tot 22:30 uur.
Incidenteel kunnen de openingstijden wijzigen in verband met bijzondere activiteiten. Dit en georganiseerde activiteiten worden kenbaar gemaakt via posters in het jongerencentrum en via social media.

Volg ons op