In de gemeente Hattem groeien ruim 850 jongeren op met zorg voor een naaste. Speciaal voor deze doelgroep wordt er een Online Pubquiz georganiseerd. Deze Online Pubquiz wordt gepresenteerd door acteur Matthijs Wind en er zijn leuke prijzen te winnen.

De Pubquiz

Matthijs Wind is bekend van televisie, hij heeft o.a. meegespeeld in Draadstaal en Badgasten. Ook is hij te zien in vele commercials. De Pubquiz wordt georganiseerd door het Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe i.s.m. de Steunpunten Mantelzorg in de gemeente Apeldoorn, Hattem, Heerde en Voorst. De Steunpunten vinden het belangrijk dat er aandacht is voor de jonge mantelzorgers. Daarom worden er regelmatig leuke activiteiten bedacht.

Deelname

De Pubquiz vindt vrijdag 29 januari 2021 van 19.00 uur tot 20.00 uur plaats. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen zich tot 27 januari aanmelden door een mail te sturen naar g.reumer@koppelswoe.nl. Na aanmelding ontvang je verdere informatie.

Steunpunt Mantelzorg

Steunpunt Mantelzorg is er voor al jouw vragen, voor een luisterend oor, informatie,  advies en praktische hulp. Stichting Welzijn Hattem is bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00-12:00 uur op telefoonnummer 038-4432881. Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg vind je op onder Diensten > Mantelzorg