Een maatje om samen iets te ondernemen

Wat ga je doen?
Als maatje via Stichting Welzijn Hattem onderhoud je voor een wat langere periode contact met iemand die behoefte heeft aan gezelschap en/of het ondernemen van uitjes. Samen bedenken jullie wat jullie kunnen ondernemen. Soms is wekelijks een kopje koffie bij elkaar drinken en een goed gesprek hebben, wat fijn is. Andere mensen trekken juist graag er op uit. Samen wandelen, fietsen of naar een voorstelling gaan. Van alles is denkbaar! Als maatjes bedenken jullie het samen.

Wanneer kunnen we jouw inzet gebruiken?
We kijken samen met jou naar een goede match. Passen jij en degene die een maatje zoekt bij elkaar? En worden jullie maatjes? Dan spreken jullie samen af wat jullie gaan doen en wanneer.

Wie zoeken wij?
Vind je het leuk om je in een ander te verplaatsen en gezelligheid te bieden bij activiteiten? Houd je van samen erop uit trekken of juist van een gezelschapsspelletje spelen? Ben je een gezellige kletskous of een goede luisteraar of misschien wel allebei? Dan leren we jou graag kennen!

Wat bieden wij jou?
Wij kijken met jou naar wat jij leuk vindt en met wie jij een goede match kan zijn als maatje!
We staan voor je klaar om te overleggen als je tegen situaties aanloopt, waar je vragen over hebt.
Jaarlijks organiseren wij een bijeenkomst en/of etentje voor jou en alle andere vrijwilligers bij Stichting Welzijn Hattem.

Wil je dit vrijwilligerswerk doen of er meer over weten?
Ben je benieuwd wat je voor iemand kan betekenen? Neem dan contact op met Bernadette Verbiesen van Stichting Welzijn Hattem, via info@swhattem.nl of 038-4432881

terug naar alle vacatures