Op woensdagavond 15 mei a.s. organiseert HattemDoet! (onderdeel van Stichting Welzijn Hattem) een bijeenkomst met het thema ‘Vinden en (ver)binden van vrijwilligers’. Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor bestuursleden of degene binnen de organisatie die zich met de inzet van vrijwilligers bezighoudt. Veel organisaties kunnen heel goed vrijwilligers gebruiken. Maar genoeg vrijwilligers vinden, is nog wel eens een flinke uitdaging.
Welke middelen kun je inzetten om onder de aandacht te komen bij de vrijwilliger die jullie zoeken? Welke andere manieren van kijken naar vrijwilligerswerk, openen nieuwe mogelijkheden? Kunnen we elkaar hierin ook versterken?
De bijeenkomst begint met een informatieve workshop. Daarna is er gelegenheid om na te praten met andere bestuursleden of vrijwilligerscoördinatoren van de andere verenigingen, kerken en stichtingen. Natuurlijk starten we met koffie en thee en sluiten af met een drankje, voor wie daar zin in heeft.
Alle organisaties die op de netwerklijst van HattemDoet! staan, hebben via hun contactpersoon een uitnodiging voor deze avond ontvangen per mail. Ben je bestuurslid of coördinator binnen een organisatie waar vrijwilligers werken en staan jullie nog niet op onze netwerklijst? Stuur dan gerust even een mailtje naar mirjambongertman@swhattem.nl.

Voor alle organisaties in Hattem, die (willen) werken met vrijwilligers, is deze avond bedoeld.

Graag binnen je organisatie afstemmen wie mee doet en dan vóór 1 mei a.s. aanmelden bij mirjambongertman@swhattem.nl o.v.v. ‘Themabijeenkomst 15 mei’, naam en e-mailadres per deelnemer.

Maximaal 2 deelnemers per organisatie. De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 15 mei en start om 19.00 uur in MFC De Marke in Hattem.
Deelname is gratis. Geweldig, als ook vanuit en met jóuw organisatie, kennis en ervaring gedeeld kan worden!