Een Webinar speciaal voor mantelzorgers over seksualiteit en intimiteit

Woensdag 28 september 2022, 20.00 uur – 21.00 uur
Aanmelden via moniquescholten@swhattem.nl of bel met 06 – 83 90 59 95
Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Wanneer je partner ziek is, dan kan dat gevolgen hebben voor jullie seksualiteit en intimiteit. Er kunnen problemen ontstaan door de ziekte zelf en door de behandelingen die iemand ondergaat. De balans in geven en nemen verandert. De onderlinge relatie verandert doordat jouw rol verandert. Ben je nog wel echt de partner of ben je vooral de zorgverlener van je partner geworden?
Onze deskundigen informeren je over lichamelijke en psychische gevolgen van ziekte die van invloed kunnen zijn op seksualiteit en intimiteit. En over welke stappen je zelf kunt zetten. Hoe vind je een nieuw evenwicht in de rollen binnen de relatie?
Het webinar is speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden, die zorgen voor hun partner. Je mag alleen, maar ook samen met je partner komen. Wil je meer weten over veranderende rollen, seksualiteit en intimiteit, meld je dan aan.

Het webinar wordt gegeven door Marga IJland (gynaecoloog en seksuoloog), Henk Elzevier (uroloog en seksuoloog) en Nienke Dekkinga (consulent seksuele gezondheid).
De mantelzorgsteunpunten van Apeldoorn, Epe, Hattem, Heerde en Voorst hebben voor hun mantelzorgers een beperkt aantal plaatsen bij deze webinar ingekocht. Wil je deelnemen aan dit webinar, meld je dan aan via: moniquescholten@swhattem.nl of bel met 06-83905995