Workshop Lastpakken, lamstralen en lolbroeken

Veel vrijwilligers komen in hun vrijwilligerswerk andere mensen tegen. In veel gevallen is dat leuk, interessant, boeiend of gezellig. Maar soms gaat het anders. Soms kom je mensen tegen waar het lastiger mee omgaan is. En extra vervelend wordt het, als dat je belemmert in je werk en/of in het omgaan met andere mensen.

De Vrijwilligersacademie organiseert voor vrijwilligers die actief zijn in de gemeenten Hattem, Epe en Heerde de workshop Lastpakken, lamstralen en lolbroeken, hou je ze in het gareel? Over het omgaan met mensen met lastig gedrag in je vrijwilligerswerk.

Ben jij als vrijwilliger actief voor de dierenambulance en word je in je werk gehinderd door omstanders, werk jij in een museum en zit er in de groep de je rondleidt iemand die alles beter weet en je iedere keer onderbreekt, of ben jij trainer van de F-jes en moet je de training regelmatig stilleggen vanwege de aanwijzingen die een fanatieke ouder over het veld brult? Kortom: heb jij tijdens je vrijwilligerswerk weleens last van het gedrag van andere mensen? Dan is deze workshop speciaal voor jou!

Hoe ga je om met dat lastige gedrag en kun je het veilig, gezellig en leuk houden voor jezelf en alle anderen.

Luc de Vries, trainer en trainingsacteur, verzorgt deze workshop. In deze intensieve workshop leer je dat lastige en/of storende gedrag te herkennen, manieren om er op te reageren en het te begrenzen. Het is een interactieve workshop waarin kennis en vaardigheden worden aangeboden en worden getraind.

Meedoen? Kijk dan op onze website onder Vrijwilligersacademie of op www.epedoet.nl en meld je aan.
Wanneer: 31 januari 2024
Hoe laat: 19.00-22.00 uur
Waar: Dorpshuis De Heerd, Griftstraat 8, 8181 VZ  Heerde