Bezorg een medemens onvergetelijke momenten via Zonnebloem Hattem

Wat ga je doen?
Heb jij een paar uurtjes per week of maand over om vrijwilligerswerk te doen? Dan kunnen wij als Zonnebloem Hattem jouw hulp goed gebruiken! We zoeken mensen die het leuk vinden om plaatsgenoten met een lichamelijke beperking (deelnemers van Zonnebloem Hattem) onvergetelijke momenten te bezorgen. Dat kan al met een klein beetje tijd en inzet. Bijvoorbeeld door eens in de paar weken bij iemand, die door een beperking veelal aan huis gebonden is, op huisbezoek te gaan. Als je het leuk vindt om daarnaast mee te helpen bij groepsactiviteiten dan is daar ook mogelijkheid voor!

Wanneer kunnen we jouw inzet gebruiken?
Het bezoek aan onze deelnemers kan je in overleg inrichten. Het bezoek vindt veelal eens in de paar weken plaats. Ook organiseert Zonnebloem Hattem groepsactiviteiten voor de deelnemers. Naar keuze kan je hieraan deelnemen om te helpen.

Wie zoeken wij?
Kan jij makkelijk met mensen omgaan, ben jij geïnteresseerd in de medemens en heb je een luisterend oor? Dan ben je heel erg welkom als vrijwilliger!

Wat bieden wij jou?
Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken! Als nieuwe vrijwilliger word je, als het even kan, aan een deelnemer met dezelfde interesses gekoppeld. Zonnebloem Hattem is onderdeel van de landelijke Zonnebloem, die dit jaar 75 jaar bestaat.
De landelijke organisatie biedt ondersteuning in de vorm van workshops naar keuze. Natuurlijk biedt ook het bestuur Zonnebloem Hattem de vrijwilligers ondersteuning als dat is gewenst en zijn we er voor onze vrijwilligers.
Vijf maal per jaar hebben wij als Zonnebloem Hattem een gezamenlijke vergadering om vrijwilligerszaken te bespreken. Ook hebben we jaarlijks een gezellige activiteit speciaal voor de vrijwilligers.

Wil je dit vrijwilligerswerk doen of er meer over weten?
Lijkt dit vrijwilligerswerk iets voor jou? Of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Carla Hoekstra-Linde via secretaris.ZonnebloemHattem@gmail.com of 038-4445969 (na 18.00 uur bereikbaar).

terug naar alle vacatures