Voetbalvereniging Hatto-Heim zoekt een coördinator scheidsrechters

Wat ga je doen?
Als coördinator scheidsrechters regel jij dat steeds een aantal weken vooruit de scheidsrechtersplanning voor de zaterdagwedstrijden ingevuld is. Je communiceert hierover duidelijk naar alle betrokkenen. Voor wijzigingen die invloed hebben op de planning, ben jij het aanspreekpunt. Jij weet te schakelen en mensen positief te betrekken om samen, in soms korte tijd, de planning weer voor elkaar te krijgen. Jij bent onderdeel van de scheidsrechterscommissie. Deze commissie draagt zorg voor de werving van scheidsrechters en het op peil houden van het bestand van gekwalificeerde scheidsrechters. Je denkt binnen deze commissie o.a. mee over het opleidingsbeleid voor scheidsrechters en onderhoudt contacten met de KNVB.

Wanneer kunnen we jouw inzet gebruiken?
We denken dat deze functie wisselend per week zo’n 1,5 tot 3 uur van je tijd vraagt.

Wie zoeken wij?
Vind jij het leuk om mensen te enthousiasmeren? Is een planning maken en daarover communiceren iets waar jij wel mee uit de voeten kunt? En raak je niet direct in de stress van een wijziging? Dan gaan wij heel blij met jou zijn!
Misschien lijkt deze functie jou erg leuk, maar vraag je je af of je wel voldoende weet om deze te kunnen vervullen. Misschien weet je zelfs niet veel van voetbal. Weet dat dat ook geen vereiste is! We willen graag met je meedenken en je wegwijs maken in jouw coördinerende rol.

Wat bieden wij jou?
Je komt bij een levendige vereniging, waar de wekelijkse wedstrijden veel reuring geven en waar fanatiek gestreden wordt. Sportief spelen heeft de club hoog in het vaandel staan en er wordt enthousiast gesupport. Wekelijks voetballen ook recreatief allerlei leden bij de vereniging. Van de allerjongste voetballertjes bij de mini’s tot de wat oudere sportievelingen bij ‘walking football’.
Jouw inzet maakt het mogelijk dat voetballers, trainers en teamleiders hun wedstrijden kunnen spelen.
Bovendien ga je veel mensen (beter) leren kennen en word je onderdeel van een actieve en betrokken groep vrijwilligers! Jaarlijks organiseren wij voor alle vrijwilligers een vrijwilligersavond.

Wil je dit vrijwilligerswerk doen of er meer over weten?
Bel of mail dan naar Wim Hoogers 06-11870330 / wim-hoogers@planet.nl

terug naar alle vacatures