Stichting Welzijn Hattem
Stichting Welzijn Hattem6 dagen geleden
Er zijn weer nieuwe vacatures toegevoegd aan de vrijwilligersvacaturebank! Zo wordt er bij IJsselheem de Bongerd een vrijwilliger gezocht om op maandagochtend te helpen bij een uurtje gymnastiek.
Op onze site staan nog veel meer leuke vacatures, dus kijk snel of er iets voor je bij staat!

Gemeente Hattem
#vrijwilligers #samenhattem
Stichting Welzijn Hattem
Stichting Welzijn Hattem1 week geleden
𝗦𝗪𝗛 𝗱𝗲𝗲𝗹𝘁 𝗯𝗲𝗱𝗮𝗻𝗸𝗷𝗲𝘀 𝘂𝗶𝘁 𝗮𝗮𝗻 𝗷𝗼𝗻𝗴𝗲 𝗺𝗮𝗻𝘁𝗲𝗹𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗿𝘀
Kinderen en jongeren met bijvoorbeeld een chronisch zieke ouder of een broertje/zusje met een beperking helpen vaak al jong mee in het huishouden of met de zorgtaken. Dat voelt vaak als vanzelfsprekend, maar ook zij mogen best wel eens in het zonnetje gezet worden! Want in Nederland groeit maar liefst 1 op de 5 kinderen op in een gezin met zorg.

Daarom brengt SWH in de Week van de Jonge Mantelzorger van 1 t/m 7 juni een bedankje langs. Ben jij een jonge mantelzorger (t/m 24 jaar) en woon je in de Gemeente Hattem, meld je dan aan via de button op www.swhattem.nl/diensten/mantelzorg/jonge-mantelzorgers. Je krijgt dan ook het bedankje thuisgebracht!

Daarnaast wordt er op zaterdag 8 juni i.s.m. met Koppel-Swoe en STIP Heerde 0-100+ een Gratis toneelvoorstelling 'Zus van Broer' voor Jonge Mantelzorgers georganiseerd! Kijk voor meer informatie op https://www.koppelswoe.nl/toneelstuk.
Stichting Welzijn Hattem
Stichting Welzijn Hattem3 weken geleden
‼️ Check de activiteiten in mei! Meld je snel aan, want VOL=VOL!

Wil je je aanmelden voor iets? Stuur dan een DM of app/mail T'haléyah 🤗
Stichting Welzijn Hattem
Stichting Welzijn Hattem4 weken geleden
Geen gewone oppas, maar een helpende hand voor ouders die het echt even nodig hebben: dat is Steunouder.
In Hattem zijn er nog vrijwillige steunouders die wachten op een gezin om te helpen. Ken jij ouder(s) die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Of heb je daar zelf behoefte aan? Kijk dan eens op steunouder.nl/hattem of vraag naar meer informatie via hattem@steunouder.nl

#durftevragen
Stichting Welzijn Hattem
Stichting Welzijn Hattem1 maand geleden
𝗗𝗲 𝘃𝗿𝗶𝗷𝘄𝗶𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲𝗿𝘀𝘃𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲𝗯𝗮𝗻𝗸 𝗶𝘀 𝘃𝗲𝗿𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗱!
Ben jij op zoek naar vrijwilligers, of zoek je juist vrijwilligerswerk in Hattem? Kijk dan op www.swhattem.nl/vrijwilligersvacaturebank/

#gemeentehattem #voorelkaar #hattemdoet #vrijwilligers #vrijwilligerswerk #vacature