Doe mee met de activiteiten van het jongerenwerk in mei!

De maand mei staat voor de deur en bij het Jongerenwerk in Hattem hebben we leuke activiteiten voor jullie in petto!

We beginnen in de meivakantie met de Meivakantie Battle op vrijdag 3 mei van 11.00 – 12.30 uur voor groep 7/8. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Meld je aan en ga in een team de strijd aan tegen de andere teams in een reeks spellen en activiteiten. Win een toffe prijs met je team!

Ook hebben we op vrijdag 3 mei om 14.00 uur (inloop 13.45 uur) het Zaalvoetbaltoernooi voor jongeren uit klas 1/2/3. Jongerenwerk Nummer 13 uit gemeente Oldebroek en Jongerenwerk Hattem hebben opnieuw een tof zaalvoetbaltoernooi voor jullie klaarstaan! Deze keer vindt het toernooi plaats in MFC De Marke in Hattem. Stel je eigen team van minimaal 6 spelers en maximaal 8 spelers, bedenk een teamnaam en meld je aan!

Op woensdag 8 mei om 15.00 uur gaan we Tie dye shirts maken met snacks! Deze activiteit is voor meiden tussen de 10 en 14 jaar! We zitten tijdens deze activiteit in jongerencentrum The Hangout. Neem voor deze activiteit je eigen witte shirt mee die je wil verven!

Op vrijdag 17 mei om 15.0o uur gaan we Bowlen in Hattem! De activiteit is voor jongeren tussen de 10 en 13 jaar. Bij deze activiteit zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! VOL=VOL

Op maandag 27 mei om 19.30 uur wordt er een professionele Kickboks workshop georganiseerd door Tabonon in MFC De Marke in Hattem! Trek je sportkleding uit de kast en leer de ins en outs van deze toffe vechtsport tijdens de workshop. De workshop is voor jongeren van 13+.

We sluiten de maand mei op vrijdag 31 mei om 15.00 uur af met een actieve Sportmiddag in MFC De Marke waar we na de middag in het jongerencentrum gaan chillen met wat lekkere snacks! Deze activiteit is voor groep 7/8!

Aanmelden of meer informatie?

Stuur een appje of mail naar jongerenwerker T’haléyah via 06 – 455 63 830 / thaleyahtucker@swhattem.nl
Of stuur een DM naar ons Instagram-account @jongerenwerk_hattem

Mis deze kans niet om samen met ons te genieten van een geweldige maand vol leuke activiteiten! We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien!

Groetjes,
Jongerenwerk Hattem

Klik op de afbeelding voor een vergroting.