Hippisch Hattem is op zoek naar een penningmeester

Wat ga je doen?
Voor de dagelijkse bezigheden (beheer bankrekeningen en innen van contributies) is al iemand beschikbaar. We zijn daarom op zoek naar iemand die wil meedenken om beleid uit te zetten en 1x per jaar de begroting en jaarrekening wil maken. Kennis van of affiniteit met paarden is niet nodig. Wel vinden we het belangrijk dat de penningmeester een positieve verenigings- instelling heeft. Hippisch Hattem vergadert ongeveer 10 keer per jaar. In een ontspannen en gezellige sfeer is er ruimte voor ieders eigen inbreng en proberen we samen keuzes te maken die de vereniging en onze leden ten goede komen.

Wanneer kunnen we jouw inzet gebruiken?
Vergaderdata worden in onderling overleg vastgesteld. Omdat de facturen en contributies al geregeld worden, is er geen inzet van uren per week nodig. In februari wordt de jaarrekening en de begroting gemaakt, dan is het even wat drukker. Verdere verenigingsbetrokkenheid wordt zeer op prijs gesteld, maar is altijd bespreekbaar.

Wie zoeken wij?
Affiniteit met financiën is mooi meegenomen.  De afscheid nemende penningmeester is graag bereid om zijn taak uitgebreid over te dragen. Voor deze taak zijn geen specifieke financiële vaardigheden vereist. Wel een verantwoordelijke instelling.

Wat bieden wij jou?
Hippisch Hattem is een kleine, maar zeer dynamische vereniging. Met het (mee-) organiseren van de Pre Pinkster Party en de jaarlijkse Molecaten RuiterDag (paardencross door het bos van landgoed Molecaten) levert de vereniging een wezenlijke bijdrage aan grote Hattemer evenementen.

Bij de manege worden behalve de paardrijlessen kleine activiteiten georganiseerd. Dat kunnen trainingen zijn, maar ook  een nieuwjaarsbijeenkomst, bingo avonden en dergelijke. Na en tijdens de lessen wordt er gezellig een kopje koffie of thee in de kantine gedronken.

Wil je dit vrijwilligerswerk doen of er meer over weten?
Neem dan contact op met Jacquette Meijerink via j.m.meijerink@live.nl of 06-52368628

terug naar alle vacatures