logo powered by hattem

Duurzaamheidsvereniging zoekt secretaris

Wat ga je doen?
Als bestuurslid bepaal je mede de koers van Powered by Hattem en geef je de toekomst van onze vereniging vorm. Ook houd je als secretaris de verslaglegging van onze vergaderingen bij, beheer je de ledenadministratie en speel je een belangrijke rol in het organiseren van (leden)bijeenkomsten. Het aantal leden is nog niet fors, dus dit is allemaal niet zo ingewikkeld als het klinkt! En je staat er niet alleen voor. We werken goed samen binnen het bestuur en als de omvang van het werk te groot wordt, is het mogelijk om een deel van de administratieve taken uit te besteden aan een professional.

Wanneer kunnen we jouw inzet gebruiken?
Het bestuur vergadert elke vier weken op maandagavond in het Molenhuis. Daarnaast zijn er diverse commissies die eveneens eens in de vier weken op maandagavond 2 uur bij elkaar komen. De gemiddelde totale tijdsbesteding is zo’n vier uur per week.

Wie zoeken wij?
Iedereen met een hart voor duurzaamheid én voor Hattem die actief mee wil werken en denken is welkom. Eerdere bestuurservaring is handig, maar niet vereist.

Wat bieden wij jou?
Powered by Hattem is een vereniging voor, door en met Hattemers die zich tot doel heeft gesteld om de energietransitie in Hattem te versnellen. Naast Energietransitie zet de vereniging zich ook in voor energiebesparing, klimaatadaptatie en biodiversiteit. Dat brengt inspirerende mensen bij elkaar, die allen vanuit hun eigen invalshoek passie voor duurzaamheid hebben.

Wil je dit vrijwilligerswerk doen of er meer over weten?
Neem dan contact op met Wim Gerritsen via 06 44 13 40 18 of voorzitter@poweredbyhattem.nl

terug naar alle vacatures