Vrijwilliger gezocht voor tuinonderhoud

Wat ga je doen?
Er is bij een inwoonster van Hattem wat achterstallig werk in de tuin. Met o.a. snoeiwerk en het weghalen van onkruid zal je de tuin zien opknappen. Omdat het mevrouw zelf niet lukt om dit te doen, zou jij als vrijwilliger haar enorm helpen.

Wanneer kunnen we jouw inzet gebruiken?
Als je één keer kan komen om het achterstallige werk te doen, zou dat al heel mooi zijn. Ben je ook bereid om het daarna bijvoorbeeld eens per maand bij te houden, dan is dat natuurlijk helemaal fijn!

Wie zoeken wij?
Ben je graag buiten bezig en vind je het ook nog eens fijn om een ander daarmee blij te maken? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij jou?
Wij, Stichting Welzijn Hattem, bemiddelen in het contact tussen vrijwilliger en hulpvrager. In het geval van vragen of problemen, kan je als vrijwilliger op de medewerkers van SWH terugvallen. Jaarlijks organiseren wij een gezellige vrijwilligersbijeenkomst om al onze vrijwilligers te bedanken.

Wil je dit vrijwilligerswerk doen of er meer over weten?
Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in de tuin bij deze mevrouw? Wil je er graag nog wat meer over weten? Neem gerust contact op met Monique Scholten via moniquescholten@swhattem.nl of bel haar op 038 – 443 28 81.

terug naar alle vacatures